Få din bil leveret med Applus Brugtbilsattest for kun Kr. 1.500.-

Applus Brugtbilsattest udarbejdes af Applus Bilsyn (før Statens Bilinspektion). Her testes alle bilens vitale dele såsom:

Motor, gearkasse, kobling, elektriske enheder, bremser, hjulophæng m.m.

Envidere checkes om intervallet for udskiftning af tandrem er overholdt. Alt i alt en komplet gennemgang af de aspekter som er vigtige i forbindelse med køb af brugt bil. Med i prisen er inkluderet selve testen, kørsel, samt udbedring af fejl i henhold til medfølgende allonge. Dog er undtaget kosmetiske bemærkninger som f.eks. ridser og buler som der almindeligvis er taget højde for i bilens pris.

Ovenstående er en nem og billig måde at få en uvildig ekspert til at gennemgå bilen inden levering.

FDM medlemmer kan få testet bilen hos FDM inden køb, kunden aftaler tid hos FDM´s testcenter og låner bilen hos Bil2 med prøveplader (efter aftale).

Derudover giver vi kunden mulighed for at få bilen testet/undersøgt på kundens eget værksted, på hverdage, efter aftale. i op til 2 timer (med vores prøveplader).

Bil2 kan også tilbyde, at de kan få leveret deres nye bil med FDM rapport, for et tillæg i prisen på Kr. 3.000,-. Dette inkluderer gebyr til FDM, samt kørsel frem og tilbage